Vi er Medisinsk hudhelse Klinikk

Du tilbys veiledning og skreddersydd hudprogram til deg og din hudtilstand som bidrar til både økt og forbedret Hudhelse. Klinikken gjennomfører alltid en grundig konsultasjon med hver enkelt klient, med kartlegging av framtidige behandlinger og produkter som tilpasses den enkelte. Har du et problem, et behov, et ønske eller rett og slett bare er nysgjerrig er du hjertelig velkommen.

Vi vet at en viktig forutsetning for at du skal være fornøyd er eksakt og god informasjon og realistiske forventninger. Med dette mener vi å gi deg som besøkende en innholdsrik og saklig kunnskap om de behandlinger som blir utført hos oss.

Vårt aller viktigste mål er fornøyde kunder og pasienter. Derfor investere vi og hele tiden har fokus på kompetanseheving og utdanning.

Vårt høye krav til estetikk og hygiene for å ivareta din sikkerhet og komfort. Vi er opptatt av sikkerhet og kvalitet, derfor utføres alle behandlinger innenfor kosmetisk medisin av sykepleier med spesialisering innenfor fagfeltet. i tett samarbeid med lege tilbys du hudpleieprogrammer som er langt kraftigere og mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger. Vi benytter kun de beste produktene som har dokumentert virkning.

Våre profesjonelle behandlere

nora_vo_nyseth
Eier & Daglig Leder

Nora er autorisert sykepleier med spesialisering innen medisinsk estetikk, og har videreutdanning innen både Hudpleie og Kosmetisk Dermatologisk Hud-behandling for sykepleiere ved Høgskolen i Buskerud og SenZie akademiet. Hun er en pioner når det gjelder denne tilleggsutdannelsen og er blant de første med en offisiell videreutdanning innenfor fagfeltet i Norge.

Behandlingene krever ofte et velutviklet estetisk blikk og her kommer Nora sin tilleggsutdanning om huden godt med. Kosmetisk dermatologisk

Nora har et stort konkurranse instinkt i oppnåelse av resultater. I arbeidet legger hun stor vekt på kompetanse krav til seg selv og motiverer sine pasienter for å oppnå dere ønsker.

monika
Hudterapeut

Monika ble utdannet hudterapeut i 2019 ved Hudpleie Akademiet

benita
Hudterapeut

Utdannet i England hos Scandinavian Skincare Academy.

stephan truedsson medisinskhudhelseklinikk
Ansvarlig lege

Medisinsk ansvarlig lege Dr. Stephan Truedsson er vår samarbeidspartner og bidrar blant annet til kvalitetssikring av våre tjenester. 

Han er spesialist i estetisk medisin og har jobbet med estetisk medisin siden 2000. Han har høy faglig ekspertise, og er opptatt av behandlinger og prosedyrer som komplimenterer og fremhever den eksisterende, naturlige skjønnheten hos pasienten. 

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om våre behandlinger?