Permanent hårfjerning – 40% på alle behandlinger

Sliter du med uønsket hårvekst eller inngrodd hår etter barbering?

40% på alle laserbehandlinger

Forskjellige typer laser benyttes i dag for hårfjerning. Medisinsk Hudhelse klinikk i Horten, Vestfold tilbyr hårfjerning med både medisinsk Diodelaser og IPL.

Laser og IPL

Laser og IPL

IPL er ikke laser og er ikke like effektiv for hårfjerning. IPL er noe billigere enn tradisjonelle laser behandlinger, men man trenger mange flere behandlinger.

Forskningen har vist at Diode lasere er effektive. Vår nye og moderne laser er blant de mest effektive på markedet. Vi kan både tilby hårfjerning med laser for deg med lys hud og for deg som har mørk hud. Spesielt utviklet hudkjøling sørger for en bedre opplevelse og maksimal komfort. Alle områder med uønsket hårvekst kan behandles med laser.

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og dermed ødelegger hårroten. Hårfjerning med laser egner seg for å fjerne brune eller sorte hår. Per dags dato finnes det ingen laser som fjerner lyse eller grå hår.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen starter gjennomfører vi konsultasjon hvor du får nødvendig og viktig info for før- under og etter behandling. Videre vurdere vi hvilken behandling som passer best for deg ut ifra din hud- og hårtype.

Mellom intervallene anbefaler vi deg å barbere området som skal behandles 1-2 dag før behandlingen for å spare både tid og penger.

Alle hår har en livssyklus som består av en vekstfase, en hvilefase og en avstøtningsfase. Kun hår i vekstfasen inneholder nok pigment i roten til å bli varig fjernet av hårfjerningslaseren. Man må derfor gjennomføre flere behandlinger for permanent hårreduksjon. De fleste trenger ca. 6 behandlinger med 4 ukers intervall.

Etter en laserbehandling i bikinilinjen eller armhuler, anbefaler vi Bacimycin salve i et par dager. Dette samt nødvendig produkter for etterbehandling kan få kjøpt i vår klinikk.

Bestill Laserbehandling til kampanjepris

Du finner vår klinikk her

Bestill en gratis konsultasjon og vi vil finne en time som passer deg!

Kontaktinfo

Addresse:
Apotekergata 18
3187 Horten


Facebook


Instagram