Sklerosering

Vi tilbyr sklerosering til deg i Horten, Vestfold.

Ønsker du penere ben og har synlige blodkar kan sklerosering hjelpe deg. Sklerosering er en effektiv metode vi bruker til å fjerne sjenerende blodårer på ben.

Hva er sklerosering

Ved skleroseringen anvender vi Aethoxysklerol som injiseres med en meget tynt nål i små mengder i blodkaret. Stoffet er vevsirriterende og forårsaker gradvis innsnevring og lukking av åren.

Har behandling bivirkninger?

Aethoxysklerol er et middel som forårsaker lokal irritasjon i blodkaret, vil det oppstå rødhet og lett kløe og blodkaret ser verre ut i starten. Årene som blir behandlet vil i de fleste tilfeller få en brun farge.

Det er jernet i blodet som sitter igjen i årene etter at blodstrømmen er stoppet som gir denne fargen.

Dette vil forsvinne, men det varierer fra person til person hvor lang tid det tar, vanligvis mellom 6-12 uker.

Hvor mange behandlinger trenger jeg

Mengden og typen av sprengte blodkar er avgjørende for antall behandlinger for tilfredsstillende resultat. Ett realistisk mål etter 1-4 behandlinger er en reduksjon av de sprengte blodkarene på 50-80%.

Etter behandling

Etter behandling bruker man trykkstrømpe klasse 1-2. Dette for blant annet reduserer åre irritasjonen, pigmentdannelse og bedrer hudens blodgjennomstrømning. Disse skal man ha på i 48 timer dag og kveld. Deretter brukes kompresjonsstrømper i 14 dager, da kun på dagtid.

Trening anbefales ikke den første uken, men man kan daglig gå turer og utføre lett mosjon.

Er du i sola, må du bruke solfaktor 30 i ca. 3 måneder.

I svært sjeldne tilfeller kan man utvikle allergi for stoffet som benyttes i skleroseringen. Det er derfor viktig at behandlinger utføres i klinikker av sykepleier eller leger.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om sklerosering

Se vår prisliste for behandling med sklerosering

Få tilbud og nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet i dag for å motta gode tilbud, hudhelseråd og spennende nyheter!