NeoStrata

Vi tilbyr den profesjonelle hudpleierserien Neostrata til deg i Horten, Vestfold.

Grunnleggerne av NeoStrata dr. van Scott og dr,Yu er internasjonalt anerkjente pioner og ledende innenfor området kosmetisk dermatologi.

De begynte sin forskning for over 40 år siden i USA, deres mål var å finne produkter som kan hjelpe for ulike hudsykdommer. De lykkes ved å finne produkter som hjelper mot hudsykdommene Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopisk eksem m.m.

De har utviklet og eier original patentene, på den første glykolsyre peelingen. Det var de som oppdaget AHA – og PHA – syrenes evne til å forbedre huden, nor som revolusjonerte hudpleien generelt og behandling av aldrende hud spesielt.

Nora Vo sammen med grunnlegerne av NeoStrata.
Er NeoStrata for meg?

NeoStrata har ulike peelingalternativer tilpasset hudtype, hudens behov, og som kan bedre ulike former for problemhud både for menn og kvinner. Å bruke peeling på problemfri hud for å vedlikeholde og forebygge, er også svært viktig og har stor virkning. Følgende fordringer oppnås med en serie NeoStrata behandlinger:

 • reduksjon av fine linjer og rynker
 • glattere hudstruktur
 • mindre ujevn pigmentering
 • mer glød, sterk og motstandsdyktig hud
 • mindre synlige porer
 • forbedring av akne og aknearr

Best mulig resultat oppnås ved med peelbehandling på klinikken er regelmessig bruk av NeoStratas hudpleieprodukter morgen og kveld. NeoStratas peeling kan med fordel kombineres med andre kosmetiske behandlinger som fillere, botox, laser og mm.

Er produktene trygge?

NeoStrata fortsetter å lede utviklingen gjennom sine nye fantastiske forskningsresultat: PHA og lactobionisk syre. Disse naturlige ingrediensene er minst like effektiv som AHA, men de irriterer ikke huden, selv for dem som har sensitiv hud. De positive effektene er vitenskapelig dokumentert.

Neostratas produkter har vist seg å ha god effekt på mange ulike hudtyper og hudproblemer som:

 • For tidlig aldret / solskadet hud
 • Tørr, gusten og dehydrert hud
 • Fine linjer og rynker
 • Pigmentflekker
 • Akne / fet hud som lett får kviser

NeoStrata blir anbefalt og hyllet av eksperter i hele verden, samt ingen dyr blir benyttet til testing av produktene.

Kan alle behandles?

All hud har godt av en profesjonell peeling i klinikk.

Vår dyktige kosmetiske sykepleier Nora hjelper deg å velge de behandlingen og NeoStrata produktene som passer best til akkurat din hud.

Til våre trofaste kunder tilbyr vi følgende rabatter: Den 6. behandling er gratis.

Rabatten gjelder kun for det aktuelle området som behandles og kun på behandlinger som utføres hos oss. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

En av Medisinsk Hudhelse Klinikk sine erfaringer med NeoStrata

Denne unge mannen har fulgt et akne-program satt opp av kosmetisk dermatologisk sykepleier, samt gjennomgått 2 ganger klinikkbehandling med 2 ukers intervall, samt fulgt opp med hjemmebehandling.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om NeoStrata?

Se vår prisliste for behandlinger

Få tilbud og nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet i dag for å motta gode tilbud, hudhelseråd og spennende nyheter!