NeoStrata

Vi tilbyr den profesjonelle hudpleierserien Neostrata til deg i Horten, Vestfold.

Grunnleggerne av NeoStrata dr. van Scott og dr,Yu er internasjonalt anerkjente pioner og ledende innenfor området kosmetisk dermatologi.

De begynte sin forskning for over 40 år siden i USA, deres mål var å finne produkter som kan hjelpe for ulike hudsykdommer. De lykkes ved å finne produkter som hjelper mot hudsykdommene Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopisk eksem m.m.

De har utviklet og eier original patentene, på den første glykolsyre peelingen. Det var de som oppdaget AHA – og PHA – syrenes evne til å forbedre huden, nor som revolusjonerte hudpleien generelt og behandling av aldrende hud spesielt.

Nora Vo sammen med grunnlegerne av NeoStrata.

NeoStrata har ulike peelingalternativer tilpasset hudtype, hudens behov, og som kan bedre ulike former for problemhud både for menn og kvinner. Å bruke peeling på problemfri hud for å vedlikeholde og forebygge, er også svært viktig og har stor virkning. Følgende fordringer oppnås med en serie NeoStrata behandlinger:

  • reduksjon av fine linjer og rynker
  • glattere hudstruktur
  • mindre ujevn pigmentering
  • mer glød, sterk og motstandsdyktig hud
  • mindre synlige porer
  • forbedring av akne og aknearr

Best mulig resultat oppnås ved med peelbehandling på klinikken er regelmessig bruk av NeoStratas hudpleieprodukter morgen og kveld. NeoStratas peeling kan med fordel kombineres med andre kosmetiske behandlinger som fillere, botox, laser og mm.

En av Medisinsk Hudhelse Klinikk sine erfaringer med NeoStrata

Denne unge mannen har fulgt et akne-program satt opp av kosmetisk dermatologisk sykepleier, samt gjennomgått 2 ganger klinikkbehandling med 2 ukers intervall, samt fulgt opp med hjemmebehandling.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om NeoStrata?

Se vår prisliste for behandlinger