Mikroneedling

Microneedling med Dermapen er vår mest solgte behandling i Horten, Vestfold

Dermapen er en av verdens mest avanserte microneedling system. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi. Med sin patenterte teknologi glir pennen over huden og skaper mange millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% av aktive næringsstoffer til cellene i huden helt ned i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis.

Hva er mikroneedling?

Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens kollagenproduksjon. Behandlingen kan sammenlignes med en mild form for fraksjonert laser, med adskillig mindre kontra-indikasjoner og nedetid enn med laser. Det er også kortere tilhelingsprosess. Huden for reprodusert sin naturlige, elastiske vitalitet.
Behandlingen kan kombineres med ulike peelinger og hjemmeprotokoll for mer effektiv og resultat enn ved én singel med peelinger.

Er mikroneedling for meg?

Hud-indikasjonene vi behandler:

  • Slapp og ujevn hud
  • Rynker og fine linjer
  • Hyperpigmentering
  • Strekkmerker
  • Store porer
  • Arr (f.eks. etter acne, kirurgi, og brannskader)
Hvordan fungerer mikroneedling?

Under en Dermapen behandling vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Dette bidrar til reperasjon og cellevekst. Resultatet er økt produksjon av kollagen. Vi benytter flere typer serum i behandlingen, blant annet hyaluronsyre, Vitaminer, TCA og antiinflammatoriske ingredienser.
Vi anbefaler ofte en serie på 4-6 behandlinger for å oppnå optimalt resultat. Det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat etter bare en behandling. Mer varige resultater oppnår man etter 3-6 behandlinger. Huden forbedres ytterligere etter 6-12 måneder etter en behandlingskur. Vi anbefaler å kombinere hudpleieprogram for optimalt resultat.

Har behandling bivirkninger?

Tilhelingsprosessen etter gjennomført behandling er kort. Huden er vanligvis litt rød og kan føles lett hoven i opptil en uke. Etter 48 timer kan du påføre sminke. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Reaksjonen etter behandlingen er ulik fra person til person.

Kan alle behandles?

Vi anbefaler ikke behandling med mikroneedling til følgende:

  • Pågående cystisk akne (vi anbefaler annen behandling for å bli kvitt disse hudprobleme først)
  • Betennelse i huden
  • Eksem

Få en mikroneedling behandling som er er anerkjent i hele verden

Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!

En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om mikroneedling?

Se prisliste for behandling med Dermapen

Få tilbud og nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet i dag for å motta gode tilbud, hudhelseråd og spennende nyheter!