Mikroneedling

Microneedling med Dermapen er vår mest solgte behandling i Horten, Vestfold

Dermapen er en av verdens mest avanserte microneedling system. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi. Med sin patenterte teknologi glir pennen over huden og skaper mange millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% av aktive næringsstoffer til cellene i huden helt ned i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis.

Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens kollagenproduksjon. Behandlingen kan sammenlignes med en mild form for fraksjonert laser, med adskillig mindre kontra-indikasjoner og nedetid enn med laser. Det er også kortere tilhelingsprosess. Huden for reprodusert sin naturlige, elastiske vitalitet.
Behandlingen kan kombineres med ulike peelinger og hjemmeprotokoll for mer effektiv og resultat enn ved én singel med peelinger.

Få en mikroneedling behandling som er er anerkjent i hele verden

Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!

En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om mikroneedling?

Se prisliste for behandling med Dermapen