Mesoterapi

Behandlingen er spesielt utviklet for å gjenvinne hudens glød, gi fuktighet og forbedre hudstruktur.

Lurer du på uansett hvor flink du er til å trene men aldri fr bukt med dobbenthaken? Meidisnsk Hudhekse klinikk i Horten er en av Vestfold fremste klinikker innen skjønnhetsbehandling. Vi tilbyr fettfjerning av dobbelthaken med Belkyra.
Beauty boosteren Redensity 1 inneholder kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter og gir en generell hudforbedring på høyt medisinsk nivå.Behandlingen er spesielt utviklet for å gjenvinne hudens glød, gi fuktighet og forbedre hudstruktur. Over tid vil den også ha effekt på fine linjer og rynker.Næringsstoffer injiseres i huden og virker foryngende på cellenivå, bidrar til økt produksjon av kollagen og elastin.

Vi tilbyr deg nå den store trenden i 2019, Den Gylde Coctail

Medisinsk Hudpleieklinikk i Horten, Vestfold liker å holde oss oppdatert på både trender og fag. Vi tilbyr deg derfor den store trenden i 2019, Den Gylde Coctail som er en nål behandling som gir deg mer glød og finere porer med ingen nedetid. Man kan dra på jobb dagen etter behandling
En beholder med 20 gullbelagte nåler. Lengden på nålene varieres ut ifra behov. Små ultra tynne nåler gjør en kontrollert skal i huden som da reagerer med å reparer og fornye seg selv. Beholderen er fylt med flere konsentrat som Vitamin boost- hyaluronsyre- antioksidanter tilpasset din hudtype. Kombinasjonen av den kontrollerte skaden og de multiaktive konsentrater i de ulike fine oppskrifter gir huden mer glød, fukt, jevnere hudtone og mindre porer.

Har du spørsmål om Mesoterapi?

Se vår prisliste