Mesoterapi

Behandlingen er spesielt utviklet for å gjenvinne hudens glød, gi fuktighet og forbedre hudstruktur.

Lurer du på uansett hvor flink du er til å trene men aldri fr bukt med dobbenthaken? Meidisnsk Hudhekse klinikk i Horten er en av Vestfold fremste klinikker innen skjønnhetsbehandling. Vi tilbyr fettfjerning av dobbelthaken med Belkyra.
Hva er Mesoterapi?
Beauty boosteren Redensity 1 inneholder kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter og gir en generell hudforbedring på høyt medisinsk nivå.Behandlingen er spesielt utviklet for å gjenvinne hudens glød, gi fuktighet og forbedre hudstruktur. Over tid vil den også ha effekt på fine linjer og rynker.Næringsstoffer injiseres i huden og virker foryngende på cellenivå, bidrar til økt produksjon av kollagen og elastin.
Hvem passer behadlingen til?
Redensity 1 passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for volumøkning. Både kvinner og menn i alder fra slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av behandlingen.For en mer avansert behandling, anbefaler vi å kombinere Redensity 1 injeksjoner med en kollagenstimulerende laserbehandlingi samme prosess.Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, décolleté (brystkassen) og hender. Vi 3 behandlinger med 3-4 uker imellom for optimalt resultat.

Vi tilbyr deg nå den store trenden i 2019, Den Gylde Coctail

Medisinsk Hudpleieklinikk i Horten, Vestfold liker å holde oss oppdatert på både trender og fag. Vi tilbyr deg derfor den store trenden i 2019, Den Gylde Coctail som er en nål behandling som gir deg mer glød og finere porer med ingen nedetid. Man kan dra på jobb dagen etter behandling
Hva er Den Gylne Coctail?
En beholder med 20 gullbelagte nåler. Lengden på nålene varieres ut ifra behov. Små ultra tynne nåler gjør en kontrollert skal i huden som da reagerer med å reparer og fornye seg selv. Beholderen er fylt med flere konsentrat som Vitamin boost- hyaluronsyre- antioksidanter tilpasset din hudtype. Kombinasjonen av den kontrollerte skaden og de multiaktive konsentrater i de ulike fine oppskrifter gir huden mer glød, fukt, jevnere hudtone og mindre porer.
Hvordan utføres behandlingen?
Behandlingen utføres av sykepleier da det blandes inn små doser av botox, kalles noen gangerfor mikro botox uten å påvirke mimikken da den virker overfladisk på huden. Dette for å øke hudkvaliteten med forbedring av fine linjer og rynker. Behandlingen skal generelt virke forbyggende. Men ønsker man en røffere behandling hvor man jobber mer aktiv på problemområder kan man med fordel legge til microneedlingBehandlingen kan gjøres som kur eller enkeltvis. For å opprettholde en sunn hud anbefaler vi å gjøre behandlingen regelmessig gjennom året fremfor en kur

Har du spørsmål om Mesoterapi?

Se vår prisliste