Massasje i Horten

Velkommen til deilig massasje i Horten

Vi tilbyr klassisk massasje til deg i Horten og omegn, dette er en dyptgående massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen er avslappende. Massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg.

Vi tilbyr 30 minutter massasje for rygg, nakke og skuldre, eller 60 minutter med klassiske massasje som tar for seg hele kroppen.

Hva er klassisk massasje?

Klassisk massasje, også kalt svensk massasje er den mest kjente massasjeformen i Vesten. Behandling er konsentert rundt muskler, hud og bindevev.

Hvordan foregår massasjen?

Massasjen foregår i en rolig atmosfære på en massasjebenk. Klienten et lett håndkle/laken rundt seg. I den første delen av behandlingen ligger klienten på magen med ansiktet hvilende i et hull på massasjebenken, og når halve tiden har gått er det vanlig at resten av behandlingen foregår mens pasienten ligger på ryggen.

Teknikkene deles inn i fem hovedgrupper; petrissage (knaing), tapotement (tromming), vibrasjon (risting og vibrering), friksjon (gnikking) og efflerage (lange, glidende strøk). Behandler bruker massasjeoljer for å gjøre massasjen smidig og behagelig.

Hvordan kan massasje hjelpe deg

Massasjen kan ha mange positive effekter, bl.a:

– Økt blodsirkulasjon
– Bedre elastisitet i ledd, sener og muskler 
– Økt lymfesirkulasjon 
– Økt utskillelse av avfallsstoffer

Massasje stimulerer også hormonsystemet og utløser antistresshormonet oxytosin , som stabiliserer nervesystemet og styrker immunforsvaret.

-Massasje av magen mot forstoppelse, tromming på ryggen for å løse opp slim i lungene og massasje rundt et brukket ben søker å fjerne avfallsstoffer og øke tilførsel av oksygen, slik at tilhelingen fremskyndes.

Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv.

Massasjen kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling, og både kiropraktorer, naprapater og osteopater benytter seg av metoden.

Har du spørsmål om massasje?

Se vår prisliste for massasje