Laserbehandling

Vi tilbyr ulike laserbehandlinger til deg i Horten & omegn

Vi benytter diodelaser til mange ulike behandlinger med god effekt. Les mer om de ulike behandlingene nedenfor.

Aknebehandling

Akne kan behandles med ulike typer laser, avhengig av hudtypen til pasienten. Uavhengig av hvilken laser som blir brukt vil behandlingsmåten være den samme. Laseren trenger ned i huden og fornyer huden  i området som blir behandlet og den nye huden vil ofte være fri for akne når den fornyes. Resultatene varierer fra person til person, men i de fleste tilfeller vil laserbehandling kombinert med medisinsk behandling gi de beste resultatene.

Permanent hårfjering

Sliter du med sjenerende eller uønsket hårvekst? Eller er du lei av inngrodde har etter barbering og voksing? Vi har løsningen!

Forskjellige typer laser benyttes i dag for hårfjerning. Medisinsk Hudhelse klinikk i Horten, Vestfold tilbyr hårfjerning med både medisinsk Diodelaser og IPL.

Laser og IPL

IPL er ikke laser og er ikke like effektiv for hårfjerning. IPL er noe billigere enn tradisjonelle laser behandlinger, men man trenger mange flere behandlinger.

Forskningen har vist at Diode lasere er effektive. Vår nye og moderne laser er blant de mest effektive på markedet. Vi kan både tilby hårfjerning med laser for deg med lys hud og for deg som har mørk hud. Spesielt utviklet hudkjøling sørger for en bedre opplevelse og maksimal komfort. Alle områder med uønsket hårvekst kan behandles med laser.

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og dermed ødelegger hårroten. Hårfjerning med laser egner seg for å fjerne brune eller sorte hår. Per dags dato finnes det ingen laser som fjerner lyse eller grå hår.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen starter gjennomfører vi konsultasjon hvor du får nødvendig og viktig info for før- under og etter behandling. Videre vurdere vi hvilken behandling som passer best for deg ut ifra din hud- og hårtype.

Mellom intervallene anbefaler vi deg å barbere området som skal behandles 1-2 dag før behandlingen for å spare både tid og penger.

Alle hår har en livssyklus som består av en vekstfase, en hvilefase og en avstøtningsfase. Kun hår i vekstfasen inneholder nok pigment i roten til å bli varig fjernet av hårfjerningslaseren. Man må derfor gjennomføre flere behandlinger for permanent hårreduksjon. De fleste trenger ca. 6 behandlinger med 4 ukers intervall.

Etter en laserbehandling i bikinilinjen eller armhuler, anbefaler vi Bacimycin salve i et par dager. Dette samt nødvendig produkter for etter behandling kan få kjøpt i vår klinikk.

Veiledende priser finner du her. Ved konsultasjon vil vi gi deg kontret pristilbud og pakkepris på behandlingene.

Pigmentflekker

Fregner, leverflekker eller pigmenteringer forårsaket av soling, er velegnet for behandling med laserbehandling.

Sprengte blodkar og synlige vener

Laserstrålen rettes mot blodkaret slik at laser lyset omdannes til varme i blodåren og koagulerer blodet. Dette fører til at blodet ikke kan sirkulere i åren og finner andre veier i nye friske årer. De gamle årene blir liggende igjen som en rest som kroppen tar seg av og absorberer etter hvert. Under behandlingen vil føles som varme stikk for hver lysstråle som sendes inn blodkaret. 

Du vil oppleve rødhet og hevelse i behandlingsområdet. I noen tilfeller kan det oppstå en liten blemme på huden. Dette vil gro etter en tid og det er viktig at man ikke fjerner skorpen selv. Det tar opp til 3 måneder før blodårene forsvinner helt, det er fordi det er den tiden kroppen bruker på å absorbere og kvitte seg med de ødelagte årene.  40-70% opplever en betydelig forbedring ved første behandling, men du må regne med 2-3 behandlinger avhengig av hudfarge og tykkelse på blodkar.

FORHÅNDSREGLER

Rødhet og hevelse etter behandlingen kan forekomme. og i denne tiden bør man unngå å bruke selvbruningskremer i området, bade i svømmebassenget ellet ta badstue eller varmt bad.

Bruk høy solfaktor hvis du skal i solen.

Du kan trene dagen etter behandlingen.

For å styrke hudbarrieren og bedre tilhelingsprosessen, anbefales det at man bruker Neostrata bionic cream over det behandlede området.

Velkommen til en hyggelig konsultasjon

Vi tilbyr 15 minutter gratis konsultasjon til deg som ønsker en av våre behandlinger med laser.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om laserbehandling?

Se vår prisliste for ulike laserbehandlinger

Få tilbud og nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet i dag for å motta gode tilbud, hudhelseråd og spennende nyheter!