Laserbehandling

Vi tilbyr ulike laserbehandlinger til deg i Horten & omegn

Vi benytter diodelaser til mange ulike behandlinger med god effekt. Les mer om de ulike behandlingene nedenfor.

Laserstrålen rettes mot blodkaret slik at laser lyset omdannes til varme i blodåren og koagulerer blodet. Dette fører til at blodet ikke kan sirkulere i åren og finner andre veier i nye friske årer. De gamle årene blir liggende igjen som en rest som kroppen tar seg av og absorberer etter hvert. Under behandlingen vil føles som varme stikk for hver lysstråle som sendes inn blodkaret. 

Du vil oppleve rødhet og hevelse i behandlingsområdet. I noen tilfeller kan det oppstå en liten blemme på huden. Dette vil gro etter en tid og det er viktig at man ikke fjerner skorpen selv. Det tar opp til 3 måneder før blodårene forsvinner helt, det er fordi det er den tiden kroppen bruker på å absorbere og kvitte seg med de ødelagte årene.  40-70% opplever en betydelig forbedring ved første behandling, men du må regne med 2-3 behandlinger avhengig av hudfarge og tykkelse på blodkar.

FORHÅNDSREGLER

Rødhet og hevelse etter behandlingen kan forekomme. og i denne tiden bør man unngå å bruke selvbruningskremer i området, bade i svømmebassenget ellet ta badstue eller varmt bad.

Bruk høy solfaktor hvis du skal i solen.

Du kan trene dagen etter behandlingen.

For å styrke hudbarrieren og bedre tilhelingsprosessen, anbefales det at man bruker Neostrata bionic cream over det behandlede området.

Velkommen til en hyggelig konsultasjon

Vi tilbyr 15 minutter gratis konsultasjon til deg som ønsker en av våre behandlinger med laser.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om laserbehandling?

Se vår prisliste for ulike laserbehandlinger