Green Peel

Green-peel-dr-med-christine-schrammek

Green Peel, kjendisenes favoritt behandling til vår klinikk i Horten, Vestfold.

Green Peel ® en medisinsk utarbeidet peeling utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek spesialist i aldring og allergi. Produktene blir brukt av leger, sykepleiere og hudterapeuter i over 50land. En av de mest kjente er Dr.Flemming i Beverly Hills. Han behandler Angelina Jolie, Paris Hilton og Nicole Kidman.

I Norge har Green peel (r) allerede blitt en favoritt blant kjendisene. Vi er stolt å kunne tilby denne behandlingen i Horten.

Hva er Green Peel

Green Peel ® er en trygg metode til optimal hudhelse. Den stimulerer huden UTEN å endre PH verdien.

Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitiv hud og samtidig styrker hudbarrieren.

Urtene som benyttes er 100% naturlig uten kjemiske virkestoffer og har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende.

Hvordan foregår behandlingen?

Green Peel kommer i 3 styrker. Etter at styrkegrad er avgjort, renses huden og klargjøres til behandling. Deretter påføres urteblandingen som pensles på det utvalgte området og masseres inn. Urtene vil trekke inn i huden hvor de jobber i dybden. Det finnes også en egen øyebehandling.

  1. GREEN PEEL® FRESH UP

Den mildeste metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt ”party peel”, da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

  1. GREEN PEEL® ENERGY

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Kan bli litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

  1. GREEN PEEL® CLASSIC

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager istedenfor cirka 28 dager. Brukt i over 50 år i over 50 land. Det er mange med synlige hudproble- mer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opp- rinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Express: 25 minutter
Fresh up: 50 minutter
Energy: 50 minutter
Classic: 50 minutter

Har behandlingen bivirkninger?

Gløden er den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i noen dager etter alle GREEN PEEL. Etter peelingen vil huden være i en restitusjonsfase, som ved trening generelt. For å øke effekten og trygge resultater har Dr. Christine Shrammek gjennom mange års forskning utviklet tilpasset hjemmeprodukter. Disse gjør at huden blir mindre stresset, urtene fra peelinen har lengre virkningstid, samt huden skal komme raskt tilbake i balanse. I tillegg har produktene en beskyttende, fuktbalanserende og næringsrik virkning. Et MUST HAVE etter Green Peel.

Kan alle behandles?

Gjennom årlang dokumentasjon har har behandlingen bevist å være svært EFFEKTIV og TRYGG. Noe som gjør Green peel til et enkelt valg. Har du hudsykdommer, er under medisinsk behandling og lurer på om Green Peel passer for deg? Da må du ta kontakt med oss for mer informasjon.

Før/etter bilder med Green Peel behandling

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om Green Peel?

Se prisliste for behandling med Green Peel

Få tilbud og nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet i dag for å motta gode tilbud, hudhelseråd og spennende nyheter!