Fillers

Vår klinikk i Horten, Vestfold tilbyr fillerbehandling: for ditt beste utseende-uansett alder.

Etterhvert som vi blir eldre, mister huden hyaluronsyre, et sukkermolekyl som forekommer naturlig i huden. Hyaluronsyre absorberer fuktighet og holder huden godt hydrert. Når huden mister hyaluronsyre, mister den sitt ungdommelig utseende, huden blir tørr og mindre volum. Rynker og folder  kommer som et resultat av aldringsprosess og tyngdekraft.

Fillere kan benyttes til å behandle rynker, gjenskape volumtapet som følge tap av underhudfett med alderen og forbedre hud kvaliteten. Målet med filler behandlinger er at man skal se frisk og uthvilt ut. Det finnes forskjellige typer fillere og valg av fillere avhenger av problemstillingen. Vi benytter en av verdens største produsent, Teosyal i vår klinikk. Den styrker ditt naturlige utseende, og gir umiddelbar effekt.

Vi benytter en av verdens største produsent, Teosyal i vår klinikk. Den styrker ditt naturlige utseende, og gir umiddelbar effekt.

Fra 25-årsalderen avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, huden mister spenst og elastisitet, volum reduseres og ansiktslinjer blir etter hvert mer fremtredende. 
 
Teosyal  er Hyaluronsyre-basert filler som reduserer og glatter ut rynker, skaper volum, gir økt fuktighet og stimulerer produksjon av kollagen. Hyaluronsyrebaserte fillere kan også brukes til mini-ansiktsløft uten kirurgi.
 
Teosyal er blant markedets mest brukte hyaluronsyre filler som reduserer umiddelbart rynker og forynger utseende. Teosyal brukes for å fylle, forme samt lage kontur på ansikt. Kan også benyttes andre steder på kroppen som hals, bryst og hender. Fillere finnes både med og uten integrert smertestillende og avhengig av området som skal behandles, vil du også kunne velge annen bedøvelse. Behandlingen tar 30-50 minutter.
 
Videoen viser forskjellige bruksområder av fillers, Teosyal. Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon og faglig vurdering.

Nyhet 2019!
Profhilo - årets mest innovative behandling.

Profhilo har vunnet The Aestetics Award som årets mest innovative behandling. Og med god grunn – profhilo gir fantastiske resultater! Produktet injiseres inn via kun 10 stikk fordelt. Herfra spres produktet i huden og området som behandles.

Profhilo er en injiserbar anti-aging behandling laget av den første BDDE-fri stabiliserte skinbooster som har en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet.
Du får økt fasthet, elastisitet og en forbedret hudkvalitet gjennom biostimulering av elastin og kollagen

Produktet brukes i Ansikt, hals, declotte, hender grevinneheng mm. Lite til ingen nedetid. Kalles for lunsjbehandling. Ingen fare for ujevnheter. Huden får en hud foryngelse og strammes opp uten å bygge volum gjennom elastin og kollagen stimulering samt masse fukt med hyaronsyre.

Woman smiling from a profhilio threatment

Dynamiske rynker

Dynamiske rynker

Statiske rynker

statiske rynker

Fillerbehandling hos oss:

Vi vil gjennom en gratis konsultasjon gå gjennom dine ønsker og hvordan behandlinger med Teosyal/Profhilo som passer deg og få pristilbud basert på dette.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om fillers?

Se vår prisliste for behandling med fillers