Fillers

Vår klinikk i Horten, Vestfold tilbyr fillerbehandling: for ditt beste utseende-uansett alder.

Etterhvert som vi blir eldre, mister huden hyaluronsyre, et sukkermolekyl som forekommer naturlig i huden. Hyaluronsyre absorberer fuktighet og holder huden godt hydrert. Når huden mister hyaluronsyre, mister den sitt ungdommelig utseende, huden blir tørr og mindre volum. Rynker og folder  kommer som et resultat av aldringsprosess og tyngdekraft.

Fillere kan benyttes til å behandle rynker, gjenskape volumtapet som følge tap av underhudfett med alderen og forbedre hud kvaliteten. Målet med filler behandlinger er at man skal se frisk og uthvilt ut. Det finnes forskjellige typer fillere og valg av fillere avhenger av problemstillingen. Vi benytter en av verdens største produsent, Teosyal i vår klinikk. Den styrker ditt naturlige utseende, og gir umiddelbar effekt.

Vi benytter en av verdens største produsent, Teosyal i vår klinikk. Den styrker ditt naturlige utseende, og gir umiddelbar effekt.

Hva er Teosyal?
Fra 25-årsalderen avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, huden mister spenst og elastisitet, volum reduseres og ansiktslinjer blir etter hvert mer fremtredende. 
 
Teosyal  er Hyaluronsyre-basert filler som reduserer og glatter ut rynker, skaper volum, gir økt fuktighet og stimulerer produksjon av kollagen. Hyaluronsyrebaserte fillere kan også brukes til mini-ansiktsløft uten kirurgi.
 
Teosyal er blant markedets mest brukte hyaluronsyre filler som reduserer umiddelbart rynker og forynger utseende. Teosyal brukes for å fylle, forme samt lage kontur på ansikt. Kan også benyttes andre steder på kroppen som hals, bryst og hender. Fillere finnes både med og uten integrert smertestillende og avhengig av området som skal behandles, vil du også kunne velge annen bedøvelse. Behandlingen tar 30-50 minutter.
 
Videoen viser forskjellige bruksområder av fillers, Teosyal. Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon og faglig vurdering.
Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

I gjennomsnitt fra 6-18 mnd. Det varierer ut ifra område som behandles og dybde på behandlingen. Varigheten på kollageneffekten og smidigheten varer ofte lenger enn den utfyllende effekten. Teosyal brytes naturlig ned i kroppen, må du etter en viss tid gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. På grunn av leppenes vevstype, vil en her ha en kortere varighet. Teosyal har markedets lengste varighet når det gjelder hyaluronsyre til leppebehandling.

Behandling med fillere kombineres ofte med medisinsk rynkebehandling og medisinske kremprogrammer for å få den beste effekten

Har behandling bivirkninger?

Vi ønsker at du som pasient hos oss skal føle deg trygg og sikker på vår behandling med fillere. Konsultasjon foretas alltid før behandlingen.

Kan alle behandles?

Gravide og ammende skal ikke behandles med Teosyal.

Dynamiske rynker

Dynamiske rynker

Statiske rynker

statiske rynker

Fillerbehandling hos oss:

Vi vil gjennom en gratis konsultasjon gå gjennom dine ønsker og hvordan behandlinger med Teosyal som passer deg og få pristilbud basert på dette.

Bestill time/gratis konsultasjon

Har du spørsmål om Teosyal?

Se vår prisliste for behandling med Teosyal

Få tilbud og nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet i dag for å motta gode tilbud, hudhelseråd og spennende nyheter!