Medisinsk Hudhelse klinikk tilbyr sine klienter et hudhelsetilbud på høgskolenivå, med et klinisk blikk og medisinsk fokus i behandlinger.

Behandlingene har en effekt som ligger mellom klassisk hudpleie og kirurgi, og kan bare utføres av autorisert helsepersonell som sykepleier eller lege.

Jeg utfører medisinsk og kosmetisk hudpleie. Noen av fokusområdene er forbedring av ulike hudtilstander som solskadet hud, akne/aknearr, Rosacea, pigmenteringer, og aldrende hud. Mine verktøy vil være avanserte hudpleieprogram med og uten reseptbelagte ingredienser.

Hvorfor velge Medisinsk Hudhelse Klinikk?

Klinikken gjennomfører alltid en grundig konsultasjon med hver enkelt klient, med kartlegging av framtidige behandlinger og produkter som tilpasses den enkelte. Har du et problem, et behov, et ønske eller rett og slett bare er nysgjerrig er du hjertelig velkommen.

Vi vet at en viktig forutsetning for at du skal være fornøyd er eksakt og god informasjon og realistiske forventninger. Med dette mener vi å gi deg som klient og besøkende en innholdsrik og saklig kunnskap om de behandlinger som blir utført hos oss.

Vårt aller viktigste mål er fornøyde klienter og kunder. Derfor investere vi og hele tiden har fokus på kompetanseheving og utdanning. Din behandler er autorisert sykepleier med spesialisering innen medisinsk estetikk, og har videreutdanning innen både Hudpleie og Kosmetisk Dermatologisk Hud-behandling for sykepleiere ved Høgskolen i Buskerud og SenZie akademiet. Jeg er en pioner når det gjelder denne tilleggsutdannelsen og er blant de første med en offisiell videreutdanning innenfor fagfeltet i Norge.

Din behandler er sykepleier med spesialisering innen medisinsk estetikk og i tett samarbeid med lege tilbys du hudpleieprogrammer som er langt kraftigere og mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger. Du tilbys veiledning og skreddersydd hudprogram til deg og din hudtilstand som bidrar til både økt og forbedret hudhelse.

Mitt høye krav til estetikk og hygiene for å ivareta din sikkerhet og komfort
Behandlingene krever ofte et velutviklet estetisk blikk og her kommer min tilleggsutdanning om huden godt med.

Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med oss, enten du vil bestille time, eller om du bare lurer på noe.