Behandlinger

 

Her finner du en oversikt over de forskjellige behandlingene vi kan utføre.

 

Medisinsk hudbehandling

Neostrata og Green Peel

Rynkebehandling med medisinske injeksjoner

Fillerbehandling, rynkebehandling med botox, svettebehandling med botox

Laser

Permanent hårfjerning, sprengte blodkar, aktiv akne

Medisinsk hudbehandling

Med medisinske hudpeleieserier menes hudpleieprodukter som vitenskapelig kan dokumentere aktive ingredienser som aha-syrer, retinoler, vitaminer og antioksidanter. Medisinske kremer virker gjennom å forberede, reparere, optimere og forlenge resultatet av fillere og botox rynkebehandling. Celleaktiviteten aktiveres og øker hudens elastisitet, eliminerer aldersflekker, forbedrer hudens tekstur, øker hudens glød og reduserer fine linjer.

NeoStrata:

En profesjonell hudpleieserie som anvendes av leger og sykepleiere

NeoStrata er verdensledende innenfor hudpleie med alphahydroxsyre (AHA), polyhydroxysyre (PHA) og lactobioniske syrer. Ingrediensene bidrar til å forbedre synlige tegn på solskadet hud og for behandling av forskjellige hudsykdommer som akne, tørr hud og hyperpigmentering, aldring m.m.

NeoStrata fortsetter å lede utviklingen gjennom sine nye fantastiske forskningsresultat: PHA og lactobionisk syre. Disse naturlige ingrediensene er minst like effektiv som AHA, men de irriterer ikke huden, selv for dem som har sensitiv hud

Medisinsk Hudhelse Klinikk sine erfaringer med NeoStrata

9653239_orig.jpg

Denne unge mannen har fulgt et akne-program satt opp av kosmetisk dermatologisk sykepleier, samt gjennomgått 2 ganger klinikkbehandling med 2 ukers intervall.

I dette tilfellet har kunden gjenomgått en kur med 6 klinikk-behandlinger med ca.1 ukers intervall, samt fulgt opp med hjemmebehandling.

Neostrata sine hudpleieproduker er utviklet av verdens fremste hudforskere, professorene Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu. De begynte sin forskning for over 40 år siden i USA. Deres mål var å finne produkter som kan hjelpe for ulike hudsykdommer. De lykkes ved å finne produkter som hjelper mot hudsykdommene Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopisk eksem m.m. I tilegg fant de under sin forskning produkter som motvirker og minsker synligheten av linjer og rynker.

Green Peel ®

Green Peel® optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst. Green Peel er en trygg metode til optimal hudhelse. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land over hele verden. Green peel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek spesialisert i aldring og allergi.

Hudpeleieserien inneholder ikke noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden, den derfor brukes av de mest sensitiv hud og samtidig styrker hudbarrieren. Urtene som benyttes har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende.

1. GREEN PEEL® FRESH UP

Den mildeste metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt ”party peel”, da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang proses- ser som bremser aldring, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbe- drer uren hud.

2. GREEN PEEL® ENERGY

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Kan bli litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

3. GREEN PEEL® CLASSIC

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager istedenfor cirka 28 dager. Brukt i over 50 år i over 50 land. Det er mange med synlige hudproble- mer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opp- rinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Rynkebehandling med medisinske injeksjoner

Det er flere faktorer som er årsaken til rynker. Vi skiller mellom statisk og dynamiske rynker. Hvilke verktøy som anvendes for å få bukt med linjene avhenger årsak, type rynker og mål område. Gjennom konsultasjon vil din sykepleier finne produkter som egner seg best til ditt formål med behandlingen for å  oppnå best mulig resultat.

Hva er Teosyal

TEOSYAL er blant markedets mest brukte hyaluronsyre filler som reduserer umiddelbart rynker og forynger utseende. Teosyal brukes for å fylle, forme samt lage kontur på ansikt. Kan også benyttes andre steder på kroppen som hals, bryst og hender.

Videoen viser forskjellige bruksområder av fillers, Teosyal. Snakk med din sykepleier i dag for en faglig vurdering.

Botox er mer enn rynkefjerner

Botox er et registrert varemerke og et legemiddel. Det inneholder botulinum toxin type A, som kommer fra Clostridium botulinum- bakterien. Botox er et fabrikknavn på produktet, et av de mest benyttede, men det finnes adskillig flere produsenter av bot.toxin på markedet, som har nøyaktig samme funksjon.

Navnet Botox brukes innen medisinsk behandling, mens ved kosmetisk behandlinger benyttes Azzalure, Vistabel og Dysport.

På sykehus benyttes Botox blant annet til behandling av spasmer og skjeling på små barn. Dosene her er 20-40 ganger større enn ved kosmetisk bruk. Behandlinger med Botox er ansett for å være en svært TRYGG, rask og forutsigbar behandling. Det er pr. i dag ikke rapportert om varige skader etter Botox-injeksjoner.

Injeksjonsområde (se bilder):
Pannen
Kråketær (=linjer ved øynene)
Glabella (= mellom øyne, også kalt sinnerynke/bekymringsrynke).

Klikk her for gratis konsultasjon

Laser

Hva er medisinsk diodelaser?

Mange oppfatter uønsket vekst av hår som et stort problem. Dette kan ha ulike årsaker, enten arvelige, økt hormonelle eller medikamentelle. I dag kan uønsket hår behandles på mange måter. Vi tilbyr permanent hårfjerning med medisinsk diodelaser som passer for alle hudtyper.

Hårfjerning uten ubehag

Mange oppfatter uønsket vekst av hår som et stort problem. Dette kan ha ulike årsaker, enten arvelige, økt hormonelle eller medikamentelle. I dag kan uønsket hår behandles på mange måter. Vi tilbyr permanent hårfjerning med medisinsk diodelaser som passer for alle hudtyper.

Hvordan virker laseren?
Diodelaseren har en bølgelengde på 800 nm. Denne bølgelengden tas opp i pigmentet (fargestoffet) i håret, slik at varmen ledes til hårsekken og ødelegger hårroten. Derfor må håret ha noe pigment for at laserbehandlingen skal ha effekt.

Under konsultasjonen vil du få informasjon om behandlingen, og forsikre om at du forstår hva du kan oppnå med behandlingen og hvilke risikoer det er. Vi vurderer om du egner deg til denne type behandling. Det er også en mulighet for deg til å stille spørsmål og diskutere med behandler, for at du skal være sikker på hvilke mål du kan nå. Vi gjør gjerne en test ved første konsultasjon, denne koster 250,-

Behandling av spidervein/sprengte blodkar

Sprengte blodkar fjernes ved at laserstrålen varmer opp hemoglobinet i blodet, dermed ødelegges proteinet som sitter i veggene i blodkaret. Åren klapper da sammen og vil gradvis skilles ut av kroppen.

Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med oss, enten du vil bestille time, eller om du bare lurer på noe.